Logo Buitenlesdag

Disclaimer

De Nationale Buitenlesdag is een samenwerkingsverband tussen IVN en Jantje Beton. We streven naar een zorgvuldige controle van de informatie die wij via de website op het internet plaatsen, zodat de informatie actueel, nauwkeurig, feitelijk juist en dus betrouwbaar is. Ondanks deze voortdurende aandacht voor de kwaliteit van haar berichtgeving kan ‘De Nationale Buitenlesdag’ niet garanderen dat de informatie op haar website steeds correct of volledig is.

Aan de op de website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. ‘De Nationale Buitenlesdag’ aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden.
‘De Nationale Buitenlesdag’ behoudt zich het recht voor om de informatie op haar website te allen tijde te verbeteren of anderszins te wijzigen.
Wel stelt ‘De Nationale Buitenlesdag’ het op prijs dat onjuistheden worden gemeld bij info@buitenlesdag.nl.

Gebruiksrecht foto’s
Alle foto’s op deze website zijn eigendom van ‘De Nationale Buitenlesdag’. Deze mogen op geen enkele wijze worden gebruikt zonder voorafgaande toestemming van ‘De Nationale Buitenlesdag’.
Bij online content over het project ‘De Nationale Buitenlesdag’ kan, mits hiervoor vooraf toestemming is verleend, tekst en beeldmateriaal van de site gebruikt worden. Hierbij is een duidelijke bronvermelding met link naar de website verplicht. Voor offline gebruik van tekst en beeld kan beeldmateriaal in hoge resolutie opgevraagd worden. Neemt u hiervoor contact op met de communicatieverantwoordelijke van ‘De Nationale Buitenlesdag’.

De Nationale Buitenlesdag is een initiatief van Jantje Beton en IVN. Wil je graag meer weten over het nut van buitenles? Bekijk dan onze informatiepagina met de meest recente onderzoeksgegevens op: