Logo Buitenlesdag

BEDANKT!

24/09/20

“Binnen zit ik de hele tijd aan een houten tafeltje en krijg ik een beetje pijn aan mijn rug, buiten kan ik gewoon plezier maken” (Timothy)

Een recordaantal kinderen kreeg afgelopen dinsdag buitenles: meer dan de helft van alle basisscholen in Nederland deed mee. Een geweldige start van een nieuw schooljaar. BEDANKT! Op naar een schooljaar waarin kinderen gewoon weer elke dag naar school mogen komen en heel veel buitenles krijgen.

Wij vinden het belangrijk wat jij vindt. Wil je ons vertellen wat jij van de buitenlessen op onze site en van de Nationale Buitenlesdag in het algemeen vindt? Dat kan door onderstaande korte (max 10 min) vragenlijst in te vullen. Jouw feedback gebruiken wij om jou als leerkracht nog beter te ondersteunen in het geven van buitenlessen en de volgende editie nog leuker en succesvoller te maken.

GEEF HIER JOUW MENING >>

Volgend jaar is de Buitenlesdag op 13 april, zet deze alvast in je agenda! Ondertussen hoef je natuurlijk niet binnen te blijven en kun je de lessen van onze site blijven gebruiken. Alvast bedankt voor je hulp en heel veel succes komend jaar!

Nogmaals dank en veel buitenplezier!

Het team van de Nationale Buitenlesdag,
Vivian, Marlies, Marjolein, José, Sophia en Daphne

Terug naar overzicht